Logoemblem-GFGK-farger
VELKOMMEN TIL
JuniorGolf
på Gamle Fredrikstad Golfklubb
Bli en juniorgolfer

Vi har et stort og bra juniormiljø med spillere fra 5-19 år. Vi ønsker alle hjertelig velkommen.
Treningstider

Vi har stor aktivitet og flere daglige treninger på ulike alders- og ferdighetsgrupper.
Turneringer

Som juniorgolfer kan du spille lokale, regionale og nasjonale turneringer. 
Logoemblem-GFGK-farger
NGF

JuniorGolf i Norge

Juniorgolf i Norge er en velorganisert idrett tilsluttet Norges Idrettsforbund via Norges Golfforbund. Golf-Norge er i god vekst om dagen og stadig flere finner gleden og motivasjonen ved å spille golf og velger det som sin idrett. På Gamle Fredrikstad Golfklubb har vi trenings- og konkurransetilbud til alle kategorier fra 5 år og opp til 19 år. Vi har tilpassede treninger, enten du vil satse på golf, eller kun være med på treninger og ha det gøy med venner.
golftrening
Foreldremøte tirsdag 12. oktober
Vi inviterer til foreldremøte tirsdag 12. oktober kl 18.00 på juniorrommet. Agenda:
• Oppsummering av årets sesong
• Trening i vinter
• Innspill for 2022 sesongen
Jonas
SrixonTour Bjaavann
28. og 29. august er det klart for Srixon Tour 7 på Bjaavann utenfor Kristiansant. 5 av våre juniorer skulle delta på denne krevende og til tider laaaaange banen.
IMG_5557
Junior NM
14. og 15. august ble junior-NM arrangert i Bodø, nærmere bestemt Salten Golfklubb. 5 av våre juniorer tok turen nordover for på representerer klubben. 
Narvesen1
Gode resultater på Narvesen Tour i helgen
I helgen 12. og 13. juni ble det arrangert turneringer på Narvesen Tour med mange deltagere fra Gamle Fredrikstad Golfklubb. Turneringene ble avholdt på Oppegård Golfklubb lørdag og Drøbak Golfklubb søndag.
Golffun
Hjelp oss å nå våre mål
Gamle Fredrikstad Golfklubb er størst i Østfold på juniorgolf. Vi har over 40 aktive juniorer som konkurrerer på regionalt og nasjonalt nivå. Vi søker etter samarbeidspartnere som kan være med å bidra til et bra miljø, med like muligheter for alle.
 
Les mer
Golfkids
Fritt spill på 12 baner
3x-samarbeidet er en ordning hvor juniorer i klubber som er med på ordningen kan spille gratis 3 ganger på hver av banene på lista i løpet av sesongen i perioden mellom 1. mai og 30. september.
Les mer