Logoemblem-GFGK-farger
GFGK JUNIORGOLF
Logoemblem-GFGK-farger
GFGK JUNIORGOLF
Jonas
Gratulerer med flott 2. plass til Jonas Kristiansen.

SrixonTour Bjaavann

28. og 29. august er det klart for Srixon Tour 7 på Bjaavann utenfor Kristiansant. 5 av våre juniorer skulle delta på denne krevende og til tider laaaaange banen.
Vi bodde på Comfort Hotell Kristiansand - midt i byen. Perfekt beliggende og kun 20 minutter med bil fra golfbanen. 

Lørdag 28. august
To runder ble gjennomført på lørdagen, så her var det golf fra tidlig til sent. Dessverre ble Ida Sofie syk i løpet av natten og fikk ikke deltatt i turneringen. Hun måtte reise hjem for å bli frisk. De fire andre gjennomførte 2 gode runder (ikke sikkert alle juniorene er enige i deg) på en krevende bane, hvor små feil ble staffet hardt. Enkelte av hullene hadde uvanlig høy snittscore. Etter dag en lå Jonas Kristiansen på en kjempefin 2. plass i Gutter 15 klassen, mens Marion lå på 6. plass i Jenter 19 klassen med muligheter for avansement på siste dagen. Olav og Anders spilte også veldig mange bra hull og slo mange fantastiske golfslag. Men som sagt, blir man hardt straffet for små feil på denne banen, noe som førte til litt for mange slag på enkelte hull.

Sosialt
Vi hadde en flott sosial tur hvor vi på fredag spiste en hyggelig middag på Egon i Kristiansand, samt var en snartur innom McDonalds for litt dessert. På lørdag bestilte vi pizza levert til hotellet og koste oss der etter en lang dag.

Søndag 29. august
Finaledagen går over 18 hull og alle våre juniorer hadde gode muligheter for avansement. Jonas lå 4 slag bak førsteplassen og jaktet hele dagen på birdies. Det skulle vise seg å bli umulig å hente inn lederen, men Jonas kjempet bra og klarte å beholde 2. plassen, noe som er meget sterkt. Gratulerer til Jonas!!!!! De andre deltakerne (Marion, Anders og Olaf) fikk det litt tøffere og klarte ikke å forbedre plasseringen fra dag en. Marion endte til slutt på en 7. plass, Anders fikk en 30. plass og Olav 44. plass. Uansett, bra innsats, mange gode slag og fantastisk hyggelige å reise på tur med. Neste turnering er Srixon Tour 8 på Moss & Rygge golfklubb lørdag 11. og søndag 12. september. Lykke til!