Logoemblem-GFGK-farger
GFGK JUNIORGOLF
Logoemblem-GFGK-farger
GFGK JUNIORGOLF

Våre junior treningstider

Vi har delt inn treningsgrupper i 4 kategorier. Fra de minste på 4-9 år og opp til ferdighetsbasert elitegruppe i alderen 13-19 år. Du vil automatisk bli plassert i den gruppen du passer inn i, basert på ulike parametere.
• Treningstider Knøttegolf  5-9 år
Trengs ingen forkunnskap, eller ha spilt tidligere. Kom og prøv golf/lek gratis hos oss på Gamle Fredrikstad Golfklubb. (Når man vil spille på korthullsbanen/hovedbanen, må man bli medlem av Gamle Fredrikstad Golfklubb).
• Treningstider GFGK Junior utvikling
Gruppene er fortrinnsvis for juniorer i ungdomsskolealder/videregående skole og som ønsker å utvikle sine golfferdigheter hvor vi vektlegger både det sosiale og det golfspesifikke. Sesongbasert.

Når du er blitt fast medlem av Junior Utvikling gruppa vil du få tilgang til alle treningstider og aktiviteter via Spond.
• Treningstider Team GFGK Elite
Denne gruppen er for spillere på ungdomskolen og videregående alder som setter golf høyt på prioriteringslisten. Her blir kravene til deltagelse større og innholdet i treningen er sterkt preget utviklende og konkurranseforberedende arbeid. Deltagelse i denne gruppen stiller krav til ferdighetsnivå, bruk av treningsdagbok og statistikkføring.

Når du er blitt fast medlem av Junior Elite gruppa vil du få tilgang til alle treningstider og aktiviteter via Spond.
Trenere
Marcus Thim
Pro
Thor Bøckmann
HeadPro
Freddy Normark
Trener
Marion Thunæs
Trener 1 - Knøtt